SAJAM ANTIKORUPCIJE

U srijedu 31.03.2021. godine grupa aktivista održala je sajam antikorupcije koji je sadržavao raznoliki program. Na samom početku posjetitelji su se mogli fotografirati u fotokabini, potom primaju vakcinu protiv korupcije uz to dobiju potvrdu da su se vakcinisali. Nadalje na sajmu korupcije nalazio se stol na kojemu su se nalazile razglednice na kojima su posjetitelji mogli napisati svoju koruptivnu priču.

Razgovor s posjetiteljima. (foto: On my own – Neću štelu)

Posjetitelji oduševljeni ovom incijativom. Razlog tomu možemo pripisati tomu da u državi ne postoje vakcine protiv COVD19, očito, prouzrokovano korupcijom te su aktivisti i aktivistice s projekta „On my own – Neću štelu“ kreirali vakcinu protiv korupcije.

Sajam antikorupcije – vakcinisanje (foto: On my own)

Veliki broj medijski kuća izvještavao je o ovoj aktivnosti. Ova tema ima svoju težinu, govori o stvarnim problemima u državi, ali s druge strane ovaj projekt je pokazatelj kako su mladi svjesni problema i da su spremni boriti se protiv lošeg sistema okovan korupcijom.

Razgovori s mladima (foto: On my own – Neću štelu)

 Šira zainteresirana javnost upoznata je s našim i ranijim radovima poput murala s prikazom antikorupcijskog mosta i antikorupcijskog stripa.

Fotografije fotokabine (foto: On my own – Neću štelu)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prevedi »